1 / 53

Assos Dove Resort & Spa Hotel

Ayvalik, Tyrkia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og en vannsklie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt).

  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.

Kart over Assos Dove Resort & Spa Hotel

Adresse

Assos Dove Resort & Spa Hotel

Ayvacik, Tyrkia

N 39.482137 E 26.367847

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger