1 / 39

MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro

Aveiro, Portugal

Om hotellet

MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro ligger i hjertet av Aveiro. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til Largo da Praça Fish Market og Praca da Republica. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 6,9 mi (11,1 km) unna Costa Nova-stranden og 0,5 mi (0,8 km) unna Rund gangbro. Føl deg som hjemme i et av de 40 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj og tøfler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Largo da Praça Fish Market - 0,2 km
Praca da Republica - 0,3 km
Rund gangbro - 0,4 km
Friendship Ties Bridge - 0,5 km
Aveiro-katedralen - 0,5 km
Museu de Aveiro - 0,6 km
Aveiro Salt Pans - 1,1 km
Congressional Center of Aveiro - 1,2 km
Aveirolagunen - 3 km
Estadio Municipal de Aveiro - 7,6 km
Fabrica de Porcelana da Vista Alegre - 9,3 km
Shopping Center Forum Aveiro - 10,2 km
Forte da Barra - 10,3 km
Costa Nova-stranden - 11,1 km
Barra-stranden - 11,4 km

Den foretrukne flyplassen for MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro er Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) - 88,1 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bibliotek og heis. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og felles oppholdsrom. På MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro kan du spise et bedre måltid i restauranten. Som en ekstraservice tilbys inkludert frokost daglig fra kl. 08.30 til kl. 11.00.
  • Parkering mot betaling i nærheten: EUR 25 per natt (300 meter unna)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 45.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro

Adresse

MS Collection Aveiro Palacete de Valdemouro

Aveiro, Portugal

N 40.642505 E -8.652902

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger