1 / 36

The Manor Hotel

Om hotellet

The Manor Hotel ligger i hjertet av Aurangabad. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til Siddharth hage og zoo og Bani Begum Garden. Dette hotellet ligger 1,1 mi (1,8 km) unna Saptashrungi og 1,7 mi (2,7 km) unna Jama Masjid. Føl deg som hjemme i et av de 40 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har DVD-spiller og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt aviser (inkludert) og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Saptashrungi - 1,5 km
Bani Begum Garden - 1,5 km
Siddharth hage og zoo - 1,9 km
Sonehri Mahal - 2,5 km
Jama Masjid - 2,6 km
Shah Ganj Masjid - 3 km
Mahatma Gandhi Mission universitetssykehus - 3,1 km
Kailash Temple - 4,5 km
Bibi Ka Maqbara - 4,5 km
MGM polytekniske høyskole - 4,5 km
Prozone kjøpesenter - 5,4 km
Naukonda Palace - 6,8 km
MGM Golf Club - 6,9 km
Aurangabad-grottene - 7,8 km
Bhadra Maruti - 13,3 km

Den foretrukne flyplassen for The Manor Hotel er Aurangabad (IXU-Chikkalthana) - 8,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Du tilbys blant annet et helsestudio og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokost tilbys mot et tillegg.
  • Avgift for ekstraseng: 1500.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over The Manor Hotel

Adresse

The Manor Hotel

Aurangabad, India

N 19.872299 E 75.328238

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger