1 / 52

Hotel Spa Ciudad de Astorga by Portblue Boutique

León og omegn, Spania

Om hotellet

Velger du Hotel Spa Ciudad de Astorga by Portblue Boutique som overnattingssted i Astorga, vil du bare ha 5 minutter å gå til Palacio Episcopal og Astorga katedral. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,1 mi (0,2 km) unna Museo de la Catedral og 0,6 mi (0,9 km) unna Rådhuset. Føl deg som hjemme i et av de 33 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Palacio Episcopal - 0,1 km
Astorga katedral - 0,2 km
Museo de la Catedral - 0,2 km
Rådhuset - 0,4 km
Museo Romano de Astorga - 0,4 km
Museo del Chocolate - 0,6 km
Textile Museum of Val de San Lorenzo - 7,2 km
Fishing Museum - 16,4 km
Centro Artesanal Maragato - 17 km
Puente del Passo Honroso - 20 km
Cruz de Ferro - 28,3 km
Alfar Museum - 29,1 km
Laguna Redonda - 36,3 km
Plaza de la Iglesia - 40,2 km
Basilika Menor de La Virgen del Camino - 44,4 km

Nærmeste store flyplass er León (LEN) - 46,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Kom og spis lunsj eller middag på Chalet de Josele, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. Følgende fasiliteter er stengt på torsdager:
  • Restaurant(er)
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 12–14.00 for voksne og EUR 6–8 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 16.00 EUR per dag
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr
  • Avgift for fasiliteter: EUR 22 per person. Inkluderer tilgang til badstue, boblebad og svømmebasseng

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Spa Ciudad de Astorga by Portblue Boutique

Adresse

Hotel Spa Ciudad de Astorga by Portblue Boutique

Astorga, Spania

N 42.45707 E -6.054904

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger