1 / 83

Om hotellet

Hotel Mukammal ligger i hjertet av Astana. Når du bor her vil du ha mindre enn 5 minutter å kjøre til Seyfullin Monument og Bayseitova Opera and Ballet Theatre. Dette hotellet ligger 1,1 mi (1,7 km) unna Kalibak Kuanyshev Kazakh Drama Theatre og 1,2 mi (2 km) unna Museum of the First President of the Republic of Kazakhstan. Føl deg som hjemme i et av de 40 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet, og samtlige rom har en enkeltsovesofa. Underholdningen er sikret med kabel-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Seyfullin Monument - 0,8 km
Bayseitova Opera and Ballet Theatre - 1,7 km
Kalibak Kuanyshev Kazakh Drama Theatre - 1,9 km
Gorky Russian Drama Theatre - 2 km
Museum of the First President of the Republic of Kazakhstan - 2,1 km
Kazhimukan Munaitpasov stadion - 2,4 km
Kenesary Khan Monument - 2,9 km
President's Culture Centre - 4 km
Monument to the Dead of the Totalitarian Regime - 4,4 km
Mega Astana Shopping Centre - 4,4 km
Khan Shatyr - 5,9 km
KazMunayGaz - 6,2 km
Transport & Communications Ministry - 6,4 km
Otan Korgaushylar Monument - 6,5 km
Korme utstillingskompleks - 6,9 km

Nærmeste store flyplass er Astana (NQZ - Nursultan Nazarbayev int.) - 19,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Astana? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 63 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og gavebutikk/kiosk. Ta deg noe å spise på Mukammal, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé er inkludert.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 4300 KZT (én vei)
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: KZT 10500 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: KZT 10500 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 5000 KZT per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Hvis du trenger visum for å kunne reise inn i landet, kan du spørre overnattingsstedet ditt om de kan hjelpe deg med å fremskaffe de nødvendige dokumentene for å få dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet via telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen din. Overnattingsstedet kan komme til å kreve en avgift for denne hjelpen, selv om du skulle ende opp med å kansellere bestillingen din. Alle slike avtaler og ordninger i forbindelse med anskaffelse av visum gjelder kun mellom deg og overnattingsstedet ditt.
  • Barn som er 9 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Hotel Mukammal

Adresse

Hotel Mukammal

Astana, Kazakhstan

N 51.180514 E 71.408479

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger