1 / 100

Independence Square Lodge by Frias

Aspen - CO, USA

Om hotellet

Dersom du velger Independence Square Lodge by Frias i Aspen (Downtown Aspen) som overnattingssted vil du bare være en 1 minutters kjøretur fra Aspen Mountain og 10 minutter fra Aspen Highlands. Dette hotellet ligger 6,9 mi (11 km) unna Snowmass Mountain og 11 mi (17,7 km) unna Maroon Bells. Føl deg som hjemme i et av de 24 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med mikrobølgeovn og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommene har kaffetrakter/tekoker og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

212 Gallery - 0,1 km
Hunter Valley Trail - 0,1 km
Wagner Park - 0,2 km
Silver Circle isbane - 0,2 km
Aspen Mountain - 0,2 km
Buckskin Pass - 0,2 km
Huntsman Gallery - 0,2 km
Mill Street-fontenen - 0,3 km
Wheeler operahus - 0,3 km
Lost Man Trail - 0,3 km
Windstar Land Conservancy - 0,3 km
Isis Theatre - 0,3 km
Hurst Theatre - 0,6 km
Roaring Fork River - 0,6 km
Rio Grande Park - 0,6 km

Den foretrukne flyplassen for Independence Square Lodge by Frias er Aspen, CO (ASE-Pitkin County) - 6,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Du tilbys blant annet et spabad og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet i edwardiansk stil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og skioppbevaring. Mingle med andre gjester – her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) på visse dager. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Independence Square Lodge by Frias

Adresse

Independence Square Lodge by Frias

Aspen, Colorado, De forente stater

N 39.187768 E -106.818734

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger