1 / 40

Om hotellet

Velger du The Gant i Aspen (East Aspen) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Aspen Mountain og Aspen Highlands. Dette leilighetshotellet med skimuligheter ligger 7,3 mi (11,8 km) unna Snowmass Mountain og 11,3 mi (18,2 km) unna Maroon Bells. Føl deg som hjemme i et av de 140 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt safe og aviser (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Roaring Fork River - 0,3 km
Aspen Mountain - 0,4 km
Hunter Valley Trail - 0,5 km
Ute-indianernes kirkegård - 0,5 km
212 Gallery - 0,6 km
Silver Circle isbane - 0,7 km
Silver Queen Gondola - 0,7 km
Huntsman Gallery - 0,7 km
Wagner Park - 0,7 km
Buckskin Pass - 0,8 km
Mill Street-fontenen - 0,8 km
Wheeler operahus - 0,9 km
Lost Man Trail - 0,9 km
Windstar Land Conservancy - 0,9 km
Isis Theatre - 0,9 km

Den foretrukne flyplassen for The Gant er Aspen, CO (ASE-Pitkin County) - 7,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette leilighetshotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på forespørsel uten ekstra kostnad . Etter en dag i skibakken kan du slappe av i et av stedets 2 utendørsbassenger. Dette leilighetshotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Spis deg god og mett på amerikanske retter på Pepperjacks Cafe, en kafé med en bar/lounge og utsikt over bassenget. Du kan også ta deg en matbit på kafeen. Stedet har en bassengbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg. Overnattingsstedet er stengt mellom 15. april og 22. mai.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 10–20 per person
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10 USD per natt
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over The Gant

Adresse

The Gant

Aspen, Colorado, De forente stater

N 39.184836 E -106.81469

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger