1 / 70

Lithia Springs Resort

Ashland, Oregon, De forente stater

Nær skiløypene

Om hotellet

Velger du Lithia Springs Resort som overnattingssted i Ashland, vil du bare ha 10 minutter å kjøre både til Oregon shakespearefestival og til Talent Library. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 2,4 mi (3,9 km) unna Allen Elizabethan Theatre og 2,4 mi (3,9 km) unna Angus Bowmer teater. Føl deg som hjemme i et av de 38 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og mikrobølgeovn. Sengen har dundyner og italienske Frette-laken. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, kildevannsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Allen Elizabethan Theatre - 3,8 km
Lithia park - 4 km
Thomas teater - 4,2 km
Angus Bowmer teater - 4,2 km
Oregon shakespearefestival - 4,2 km
Oregon Cabaret-teater - 4,4 km
Ashland Library - 4,5 km
North Mountain Park - 4,5 km
Talent Library - 5,2 km
Southern Oregon universitet - 5,4 km
ScienceWorks Hands-On Museum - 6,5 km
Paschal Winery (vingård) - 6,8 km
Grizzly Peak Winery - 7,5 km
Phoenix Library - 9,4 km
StoneRiver Vineyards - 10 km

Den foretrukne flyplassen for Lithia Springs Resort er Medford, Oregon (MFR-Rogue Valley internasjonale flyplass) - 21,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av og koble av med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et spabad og sykkelutleie. Dette bed & breakfast-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Som gjest på Lithia Springs Resort kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 USD per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Lithia Springs Resort

Adresse

Lithia Springs Resort

Ashland, Oregon, De forente stater

N 42.22083 E -122.74358

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger