1 / 54

Om hotellet

Velger du Amberley Castle som overnattingssted i Arundel, har du bare 15 minutter å kjøre til både Arundel slott og hager og South Downs nasjonalpark. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 12,5 mi (20,1 km) unna Goodwood racerbane og 0,3 mi (0,4 km) unna River Arun. Overnatt i et av de 19 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

River Arun - 0,4 km
Amberley arbeidsmuseum - 1,4 km
Parham herskapshus og hage - 4,3 km
Bignor Roman Villa - 7,3 km
Arundel katedralen - 8,3 km
Pulborough Brooks (naturområde) - 8,5 km
Arundel fengsel - 8,6 km
Arundel Museum - 8,6 km
Arundel Ghost Experience - 8,6 km
Arundel Castle cricketbane - 8,8 km
Arundel slott og hager - 8,8 km
Arundel Lido - 9 km
Slindon Estate - 9,5 km
West Sussex Golf Club - 9,6 km
Arundel Wildfowl and Wetlands Centre (naturreservat) - 9,9 km

Den foretrukne flyplassen for Amberley Castle er Gatwick flyplass (LGW) - 51,5 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og peis i lobbyen. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg. Overnattingsstedet er stengt mellom 20. februar og 20. februar.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. GBP 25 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Amberley Castle

Adresse

Amberley Castle

Arundel, England, Storbritannia

N 50.908816 E -0.540487

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger