1 / 67

Tu Casa Linda Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Dersom du velger Tu Casa Linda Hotel som overnattingssted, vil du bo sentralt i Antalya mindre enn 10 minutter til fots fra Hadrians port og Klokketårn. Dette gjestgiveriet ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Gammelbasaren og 2,3 mi (3,8 km) unna Antalya arkeologiske museum. Føl deg som hjemme i et av de 10 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommene har safe og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Den brukne minaret - 0,1 km
Mermerli-stranden - 0,2 km
Hidirliktårnet - 0,3 km
Karaalioglu-parken - 0,3 km
Holly Stone Performance Hall - 0,3 km
Kaleiçi museum - 0,4 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 0,4 km
Antalya Kaleici Marina - 0,4 km
Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 0,5 km
Hadrians port - 0,5 km
Antalya kommunale teater - 0,5 km
Atatürk-museet - 0,5 km
Yivliminare-mosekeen - 0,5 km
Klokketårn - 0,5 km
Kale Kapısı - 0,5 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 16,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Dra nytte av stedets fasiliteter, som concierge-tjenester og bryllupstjenester. Spis deg god og mett i en av dette gjestgiveriets 2 restauranter. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 09.00 til kl. 11.00.
  • Felles kveldsmåltid: EUR 50

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Tu Casa Linda Hotel

Adresse

Tu Casa Linda Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.883009 E 30.704611

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger