1 / 61

Om hotellet

Har du Prime Hotel som ditt overnattingssted i Antalya vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra MarkAntalya Shopping Mall og Gammelbasaren. Dette hotellet i luksuriøs stil ligger 4,1 mi (6,6 km) unna Konyaalti strand og 6,5 mi (10,4 km) unna Lara strand. Føl deg som hjemme i et av de 35 gjesterommene, som har minibar og LED-TV. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en DVD-spiller og parabol-TV. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Karaalioglu-parken - 1,1 km
Atatürk-museet - 1,1 km
Antalya kommunale teater - 1,3 km
Atatürk bulevard - 1,4 km
Den brukne minaret - 1,5 km
Kaleiçi museum - 1,6 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 1,6 km
Hadrians port - 1,6 km
Hidirliktårnet - 1,7 km
Holly Stone Performance Hall - 1,8 km
Mermerli-stranden - 1,8 km
Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 1,9 km
Gammelbasaren - 2 km
Yivliminare-mosekeen - 2 km
Kale Kapısı - 2 km

Den foretrukne flyplassen for Prime Hotel er Antalya (AYT - Antalya int.) - 15,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Antalya? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 110 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et dampbad, et døgnåpent treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Smak på internasjonale retter på Terrace Lounge, en luksusrestaurant med en bar/lounge og matservering utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 25 EUR (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 2.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. april til 01. november.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Prime Hotel

Adresse

Prime Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.87401 E 30.715292

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger