1 / 57

Serenity Suit Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Velger du Serenity Suit Hotel som ditt overnattingssted i Konyaalti, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 1 minutters kjøretur fra Konyaalti strand og 14 minutter fra Øvre Düden fossefall. Dette hotellet ligger 3,1 mi (5 km) unna Konyaalti friluftsteater og 14,4 mi (23,2 km) unna Lara strand. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og minibar. Underholdningen er sikret med en 82-tommers LED-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med fjernsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Konyaalti strandpark - 2,3 km
Minicity - 2,7 km
Akdeniz Kent-parken - 2,9 km
Arapsu bro - 3 km
Akdeniz universitet - 3 km
Aktur Park - 3 km
Atatürk Culture Park - 3,2 km
Heart of Antalya - 3,2 km
Migros kjøpesenter - 3,2 km
Konyaalti friluftsteater - 3,8 km
Cam Piramit - 3,8 km
Konyaalti strand - 4 km
Antalya nye stadion - 4,2 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 4,2 km
Akdeniz University Botanical Park - 4,2 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 23,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt mot et tillegg. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet i middelhavsstil har i tillegg concierge-tjenester, TV i fellesområdet og vestibyle. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 5 strandbarer. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 8 for voksne og EUR 5 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: EUR 40 per kjøretøy (maks antall passasjerer: 5)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Serenity Suit Hotel

Adresse

Serenity Suit Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.867311 E 30.638874

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger