1 / 39

Golden Orange Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Når du har Golden Orange Hotel i Konyaalti som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 5 minutter å kjøre fra Konyaalti strand og Konyaalti strandpark. Dette hotellet ved stranden ligger 15,4 mi (24,7 km) unna Lara strand og 5 mi (8,1 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Føl deg som hjemme i et av de 64 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Sengen har dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Konyaalti strand - 1,7 km
Minicity - 3,3 km
Konyaalti strandpark - 3,4 km
Akdeniz Kent-parken - 3,6 km
Atatürk Culture Park - 3,8 km
Akdeniz universitet - 4 km
Arapsu bro - 4,2 km
Aktur Park - 4,3 km
Konyaalti friluftsteater - 4,4 km
Cam Piramit - 4,5 km
Heart of Antalya - 4,5 km
Migros kjøpesenter - 4,5 km
Setur Antalya marina - 4,7 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 4,9 km
Gökdere Valley - 5,1 km

Den foretrukne flyplassen for Golden Orange Hotel er Antalya (AYT - Antalya int.) - 24,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørsbasseng, et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Som gjest på Golden Orange Hotel kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. desember til 20. april:
  • Svømmebasseng
  • Avgift for flyplasstransport: EUR 40 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget åpner i april.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Golden Orange Hotel

Adresse

Golden Orange Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.85957 E 30.631961

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger