1 / 8

Villa Perla Hotel - Special Class

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Villa Perla Hotel - Special Class i Antalya (Antalya sentrum) ligger i umiddelbar nærhet til Hadrians port og 6 minutter til fots fra Klokketårn. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Gammelbasaren og 0,7 mi (1,2 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Overnatt i et av de 10 gjesterommene, som har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, hårføner og tøfler. Rommene har safe med plass til bærbar PC og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kaleiçi museum - 0,1 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 0,1 km
Hadrians port - 0,2 km
Den brukne minaret - 0,2 km
Atatürk bulevard - 0,3 km
Holly Stone Performance Hall - 0,4 km
Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 0,4 km
Hidirliktårnet - 0,4 km
Antalya kommunale teater - 0,4 km
Atatürk-museet - 0,5 km
Mermerli-stranden - 0,5 km
Klokketårn - 0,5 km
Kale Kapısı - 0,5 km
Karaalioglu-parken - 0,5 km
Yivliminare-mosekeen - 0,5 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 16,5 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 10 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 40 EUR (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Villa Perla Hotel - Special Class

Adresse

Villa Perla Hotel - Special Class

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.884013 E 30.707155

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger