1 / 100

Sky Kamer Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Sky Kamer Hotel ligger sentralt plassert i Antalya, en 4 minutters spasertur fra Antalya leketøymuseum og 6 minutter til fots fra Gammelbasaren. Dette hotellet med spa ligger 0,6 mi (0,9 km) unna MarkAntalya Shopping Mall og 0,7 mi (1,1 km) unna Klokketårn. Føl deg som hjemme i et av de 29 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Sengen har dundyner og italienske Frette-laken. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Republikktorget - 0,3 km
Antalya leketøymuseum - 0,4 km
Antalya Kaleici Marina - 0,4 km
Atatürk-monumentet - 0,4 km
Kışlahan basar - 0,4 km
Yivli Minare Mosque - 0,4 km
Gammelbasaren - 0,5 km
Klokketårn - 0,5 km
Kale Kapısı - 0,5 km
Yavuz Özcan-parken - 0,5 km
Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 0,6 km
Yivliminare-mosekeen - 0,6 km
Murat Paşa-moskeen - 0,6 km
Holly Stone Performance Hall - 0,6 km
14th-Century Tombs - 0,7 km

Den foretrukne flyplassen for Sky Kamer Hotel er Antalya (AYT - Antalya int.) - 16,9 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Smak på internasjonale retter på Main Restaurant, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 5 per person
  • Parkering mot betaling i nærheten: EUR 1.50 per natt
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Sky Kamer Hotel

Adresse

Sky Kamer Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.887439 E 30.700878

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger