1 / 32

Om hotellet

Velger du Patron Hotel som ditt overnattingssted i Antalya, vil du ha Klokketårn like rundt hjørnet og bare 2 minutter å gå til Gammelbasaren. Dette hotellet i luksuriøs stil ligger 0,3 mi (0,4 km) unna Hadrians port og 0,5 mi (0,9 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Føl deg som hjemme i et av de 18 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon. Rengjøring tilbys daglig, og strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 0,1 km
Klokketårn - 0,1 km
Kale Kapısı - 0,1 km
Holly Stone Performance Hall - 0,2 km
Gammelbasaren - 0,2 km
Yivli Minare Mosque - 0,2 km
14th-Century Tombs - 0,2 km
Mevlevi Tekke - 0,2 km
Yivliminare-mosekeen - 0,3 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 0,3 km
Antalya Kaleici Marina - 0,3 km
Kaleiçi museum - 0,4 km
Atatürk-monumentet - 0,4 km
Republikktorget - 0,4 km
Hadrians port - 0,4 km

Den foretrukne flyplassen for Patron Hotel er Antalya (AYT - Antalya int.) - 15,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 4 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Patron Hotel

Adresse

Patron Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.885917 E 30.705441

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger