1 / 100

Far Life Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Velger du Far Life Hotel som ditt overnattingssted i Konyaalti, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 5 minutters kjøretur fra Konyaalti strand og 6 minutter fra Konyaalti strandpark. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 4,8 mi (7,7 km) unna Antalya arkeologiske museum og 5,8 mi (9,4 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Føl deg som hjemme i et av de 40 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og LCD-TV. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Konyaalti strand - 0,4 km
Gökdere Valley - 3,2 km
Setur Antalya marina - 3,3 km
Tunektepe Cable Car - 3,8 km
Konyaalti strandpark - 4,8 km
Sarısu-stranden - 4,5 km
Akdeniz universitet - 5,2 km
Aktur Park - 5,4 km
Migros kjøpesenter - 5,5 km
Arapsu bro - 5,5 km
Cam Piramit - 6 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 6,1 km
Heart of Antalya - 6,1 km
Akdeniz Kent-parken - 6,5 km
BeachPark AquaLand - 6,6 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 25,8 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og heis. Transport til busstasjonen tilbys kostnadsfritt døgnet rundt, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Dette hotellet tilbyr ski-in/ski-out, samt et utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og felles oppholdsrom. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, kan du hoppe på overnattingsstedets buss til shoppingområdet (mot et tillegg). Ta deg et måltid på Far Life Restaurant eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 12.00.
  • Avgift for flyplasstransport: EUR 40 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 6)
  • Felles kveldsmåltid: EUR 10

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 15. mai til 15. oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 09.00 og kl. 19.00.
  • Ett barn (per registrerte voksne) som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Far Life Hotel

Adresse

Far Life Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.851381 E 30.617313

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger