1 / 38

Om hotellet

Velger du Lara Otel i Antalya (Lara) som overnattingssted, vil du være mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Düden-parken og Terra City kjøpesenter. Dette hotellet ved stranden ligger i samme region som Saklikent skisenter. Føl deg som hjemme i et av de 72 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LED-TV. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, hårføner og tøfler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nedre Düden fossefall - 0,7 km
Düden-parken - 0,8 km
Lara Anatolia Private Hospital - 1,1 km
Millennium Golf - 1,5 km
Lara strand - 2,1 km
Ucretli plaj - 2,2 km
Sandland - 2,7 km
Gaga - 2,9 km
Red and White - 3 km
Terra City kjøpesenter - 3,3 km
Shemall kjøpesenter - 4,5 km
Konserve Public Beach - 4,5 km
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi - 4,6 km
Korsan koyu - 4,6 km
Laura kjøpesenter - 4,7 km

Den foretrukne flyplassen for Lara Otel er Antalya (AYT - Antalya int.) - 14,1 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du kan nyte en hel dag på den private stranden, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Smak på tyrkiske retter på Best Lara, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. januar til 14. juni:
  • Strand
  • Gebyr ved sen utsjekking: TRY 1000 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for safe på rommet: 21 TRY per uke

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 15. april til 15. oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 19.00.
  • Opptil 5 barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Lara Otel

Adresse

Lara Otel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.853664 E 30.789582

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger