1 / 66

Om hotellet

Velger du Falcon 1511 som ditt overnattingssted i Antalya, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 1 minutters kjøretur fra Shemall kjøpesenter og 8 minutter fra Gammelbasaren. Dette hotellet ligger 3,7 mi (6 km) unna Klokketårn og 3,8 mi (6 km) unna Hadrians port. Føl deg som hjemme i et av de 30 gjesterommene, som har iPod-dokkingstasjon og smart-TV. Sengen har Select Comfort-madrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, regndusjhode og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Laura kjøpesenter - 0,4 km
Shemall kjøpesenter - 0,5 km
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi - 0,6 km
Korsan koyu - 0,6 km
Konserve Public Beach - 0,7 km
İnciraltı Beach - 1,4 km
Karnaval-parken - 1,5 km
Terra City kjøpesenter - 1,6 km
Millennium Golf - 3,6 km
Düden-parken - 3,6 km
Nedre Düden fossefall - 4,5 km
Atatürk-museet - 4,7 km
Karaalioglu-parken - 4,7 km
Antalya kommunale teater - 4,8 km
Lara Anatolia Private Hospital - 5 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 16,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Antalya? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 13 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Falcon 1511

Adresse

Falcon 1511

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.85737 E 30.742988

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger