1 / 34

Om hotellet

Med et opphold på Cagan Hotel i Konyaalti bor du nær stranden, mindre enn 15 minutter til fots fra både Konyaalti strandpark og Konyaalti strand. Dette hotellet ligger 4,5 mi (7,2 km) unna Gammelbasaren og 4,5 mi (7,2 km) unna Klokketårn. Føl deg som hjemme i et av de 28 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har flaskevann (inkludert) og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Konyaalti strandpark - 1,2 km
Konyaalti strand - 1,2 km
Minicity - 1,3 km
Akdeniz Kent-parken - 1,6 km
Arapsu bro - 1,9 km
Atatürk Culture Park - 1,9 km
Aktur Park - 2 km
Akdeniz universitet - 2,1 km
Migros kjøpesenter - 2,2 km
Heart of Antalya - 2,3 km
Cam Piramit - 2,5 km
Konyaalti friluftsteater - 2,6 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 3 km
Akdeniz University Botanical Park - 3,2 km
BeachPark AquaLand - 3,2 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 22,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et døgnåpent treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Overnattingsstedet er stengt mellom 1. september og 30. september.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 100 TRY per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i oktober.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Cagan Hotel

Adresse

Cagan Hotel

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.872353 E 30.648945

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger