1 / 40

Dream Time Hotel & Spa Antalya

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Dream Time Hotel & Spa Antalya ligger i hjertet av Antalya og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Hadrians port og Klokketårn. Dette hotellet med spa ligger 0,6 mi (0,9 km) unna Gammelbasaren og 3,5 mi (5,7 km) unna Konyaalti strand. Føl deg som hjemme i et av de 32 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Antalya kommunale teater - 0,2 km
Atatürk-museet - 0,2 km
Karaalioglu-parken - 0,3 km
Atatürk bulevard - 0,3 km
Den brukne minaret - 0,4 km
Kaleiçi museum - 0,5 km
Suna & İnan Kıraç Kaleiçi Museum - 0,5 km
Hidirliktårnet - 0,5 km
Hadrians port - 0,6 km
Mermerli-stranden - 0,7 km
Holly Stone Performance Hall - 0,7 km
Yivliminare-mosekeen - 0,8 km
Klokketårn - 0,8 km
Tekeli Mehmet Paşa-moskeen - 0,8 km
Antalya Kaleici Marina - 0,9 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 16 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg et måltid på RESTORAN eller noe lett å bite i på 2 kafeer. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Følgende fasiliteter er stengt på mandager, tirsdager, onsdager, torsdager og fredager:
  • Helsestudio
  • Innendørsbasseng
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 40 EUR per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Dream Time Hotel & Spa Antalya

Adresse

Dream Time Hotel & Spa Antalya

Antalya, Antalya, Turkey

N 36.88109 E 30.70851

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger