1 / 33

Quality Inn & Suites Ankeny - Des Moines

Des Moises - IA, USA

Om hotellet

I Ankeny ligger Quality Inn & Suites Ankeny - Des Moines beleilig til i forretningsområdet, bare 4 minutter å kjøre fra Des Moines Area Community College og 13 minutter fra Iowa statsforsamling. Dette hotellet ligger 11,1 mi (17,9 km) unna Iowa stats messeområde og 11,2 mi (18 km) unna Adventureland. Føl deg som hjemme i et av de 57 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Des Moines Area Community College - 3,8 km
Otter Creek Golf Course - 3,9 km
Ankeny Art Center - 4,3 km
Woodland Hills Golf Course - 8,8 km
Margo Frankel Woods State Park - 9,2 km
Saylorville Lake - 12 km
Grand View Golf Course - 14,4 km
Tournament Club of Iowa - 15,9 km
Iowa Gold Star militærmuseum - 17,4 km
Iowa statsforsamling - 17,7 km
Sky Glider East - 17,8 km
Iowa stats messeområde - 17,9 km
State Historical Society of Iowa Museum - 18 km
Adventureland - 18 km
Big Creek statspark - 18,1 km

Den foretrukne flyplassen for Quality Inn & Suites Ankeny - Des Moines er Des Moines internasjonale flyplass (DSM) - 27,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Ankeny? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 37 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og piknikområde. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 22.00.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Quality Inn & Suites Ankeny - Des Moines

Adresse

Quality Inn & Suites Ankeny - Des Moines

Ankeny, Iowa, De forente stater

N 41.730526 E -93.58055

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger