1 / 19

Amman West Hotel

Jordan, Jordan

Om hotellet

Har du Amman West Hotel som ditt overnattingssted i Amman vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Al Abdali kjøpesenter og Rainbow Street. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,3 mi (0,5 km) unna The Prime Ministry og 0,4 mi (0,7 km) unna Zahran-palasset. Føl deg som hjemme i et av de 51 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

The Prime Ministry - 0,5 km
Zahran-palasset - 0,7 km
Salah El-Din-parken - 0,9 km
Strikers Entertainment Center - 1,2 km
Den canadiske ambassade - 1,3 km
Al Khaldi legesenter - 1,3 km
King Abdullah Design and Development Bureau - 1,4 km
Den thailandske ambassade - 1,4 km
Grand Cinema - 1,4 km
Embassy of the United Arab Emirates - 1,5 km
Al Abdali kjøpesenter - 1,6 km
Kong Abdullah I-moskeen - 2 km
Abdali Boulevard - 2 km
Abdoun-broen - 2 km
Koptisk-ortodokse kirke - 2,1 km

Den foretrukne flyplassen for Amman West Hotel er Amman (AMM-Queen Alia internasjonale flyplass) - 35,4 km

Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, en PC-stasjon og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg noe å spise på Kristiano's, en restaurant med utsikt over hagen, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. JOD 5 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 35.00 JOD (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Amman West Hotel

Adresse

Amman West Hotel

Amman, Jordan

N 31.957688 E 35.899622

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger