1 / 24

Mediterraneo Palace Depandance

Cosenza, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt skrivebord og minibar. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et helsestudio og et innendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling).

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Mediterraneo Palace Depandance

Adresse

Mediterraneo Palace Depandance

Amantea, Italia

N 39.13393 E 16.07169

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger