1 / 54

Ikion Eco Boutique Hotel

Sporadene, Hellas

Om hotellet

Dersom du velger Ikion Eco Boutique Hotel som overnattingssted, vil du bo sentralt i Alonissos mindre enn 10 minutter til fots fra Patitiri havn og Patitiri strand. Dette hotellet i boutique-stil ligger 0,5 mi (0,9 km) unna Kostas og Angela Mavrikis museum i Alonissos og 3,2 mi (5,1 km) unna Chrisi Milia-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og smart-TV. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen møblert balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rousoum Gialos-stranden - 0,3 km
National Marine Park of Alonnisos-Northern Sporades - 0,4 km
MOM Information Centre - 0,4 km
Folklore Museum of the Northern Sporades - 0,4 km
Patitiri havn - 0,7 km
Alonissos havn - 0,7 km
Patitiri strand - 0,8 km
Kostas og Angela Mavrikis museum i Alonissos - 0,9 km
Léna - 1,4 km
Sparínes - 1,4 km
Gyalia - 2,9 km
Tsoukaliá - 3 km
Miliá - 3,2 km
Vythisma Beach - 3,3 km
Megálos Mourtiás - 3,9 km

Den foretrukne flyplassen for Ikion Eco Boutique Hotel er Skiathos (JSI-Skiathos nasjonale flyplass) - 53,3 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), hurtigutsjekking og safe i resepsjonen. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00. Overnattingsstedet er stengt om vinteren.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Alonissos pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 1.50 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 3.00 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Ikion Eco Boutique Hotel

Adresse

Ikion Eco Boutique Hotel

Alonissos, Hellas

N 39.14595 E 23.86712

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger