1 / 68

Om hotellet

I hjertet av Almunecar ligger Hostal La Torre. Herfra er det mindre enn fem minutter å kjøre til Aqua Tropic vannpark og Bonsai-hage og -museum. Dette hostalet ved stranden ligger 1,3 mi (2 km) unna Almuñecar strand og 2,4 mi (3,9 km) unna Almunecar akvarium. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rengjøring tilbys daglig, og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Velilla - 0,1 km
Playa del Tesorillo - 0,1 km
Playa del Pozuelo - 0,3 km
Playa Calabajío - 0,7 km
Playa de Cabria - 1,2 km
Aqua Tropic vannpark - 1,6 km
Playa del Curumbico - 1,7 km
Almuñecar strand - 2 km
Playa Puerta del Mar - 2,6 km
Playa Barranco de Enmedio - 3,1 km
Almunecar Roman Aqueduct - 3,3 km
Bonsai-hage og -museum - 3,4 km
Cueva de Siete Palacios arkeologisk museum - 3,5 km
Museo Arqueológico - 3,6 km
Castillo de San Miguel - 3,7 km

Den foretrukne flyplassen for Hostal La Torre er Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 91,9 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert) og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Dette hostalet har i tillegg tur-/billettassistanse, piknikområde og ballsal. Som gjest på Hostal La Torre kan du spise et bedre måltid på Chess. Slapp av med noe godt i glasset på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger eller 2 strandbarer. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 5.50 for voksne og EUR 5.50 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 90 EUR per kjøretøy
  • Pris for selvbetjent parkering: 15 EUR per dag
  • Depositum for kjæledyr: 12 EUR per opphold
  • Kjæledyravgift: EUR 12 per kjæledyr, per dag
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 20.00 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hostal La Torre

Adresse

Hostal La Torre

Almunecar, Spania

N 36.744011 E -3.663883

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger