1 / 33

Om hotellet

Har du Casa Mariana i Almunecar som overnattingssted, er du på stranden og kun 1 minutters gange fra Playa de Cabria og 5 minutter unna Playa del Curumbico til fots. Dette gjestehuset ved stranden ligger 16,9 mi (27,2 km) unna Burriana-stranden og 18,6 mi (29,9 km) unna Balcon de Europa. Føl deg som hjemme på et av de 5 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har mikrobølgeovn og kaffetrakter/tekoker, og strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Cabria - 0,1 km
Playa del Curumbico - 0,4 km
Playa Calabajío - 0,4 km
Playa del Pozuelo - 0,8 km
Playa del Tesorillo - 1,3 km
Playa de Velilla - 1,3 km
Playa Barranco de Enmedio - 1,9 km
Aqua Tropic vannpark - 2,9 km
Almuñecar strand - 3,3 km
Playa Puerta del Mar - 3,9 km
Almunecar Roman Aqueduct - 4,6 km
Bonsai-hage og -museum - 4,7 km
Cueva de Siete Palacios arkeologisk museum - 4,7 km
Museo Arqueológico - 4,8 km
Castillo de San Miguel - 4,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 86,1 km
Málaga (AGP) - 92,5 km

Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og grill. På Casa Mariana kan du spise et bedre måltid i restauranten.
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Casa Mariana

Adresse

Casa Mariana

Almunecar, Spania

N 36.746 E -3.65255

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger