1 / 21

Alkisol Apartamentos

Almuñecar, Spania

Om hotellet

Når du har Alkisol Apartamentos i Almunecar som overnattingssted, bor du på stranden og rett ved både Playa del Tesorillo og Playa de Velilla. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 16,9 mi (27,3 km) unna Burriana-stranden og 17,4 mi (28 km) unna Balcon de Europa. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har mikrobølgeovn og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa del Tesorillo - 0,1 km
Playa de Velilla - 0,2 km
Playa del Pozuelo - 0,3 km
Playa Calabajío - 0,6 km
Playa de Cabria - 1,2 km
Playa del Curumbico - 1,6 km
Aqua Tropic vannpark - 1,7 km
Almuñecar strand - 2,1 km
Playa Puerta del Mar - 2,7 km
Playa Barranco de Enmedio - 3,1 km
Almunecar Roman Aqueduct - 3,2 km
Almunecar akvarium - 3,4 km
Bonsai-hage og -museum - 3,5 km
Cueva de Siete Palacios arkeologisk museum - 3,5 km
Museo Arqueológico - 3,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 91,8 km
Málaga (AGP) - 92,6 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette leilighetshotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 90.00 EUR (én vei)
  • Pris for selvbetjent parkering: 10.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i september.
  • Opptil 2 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Alkisol Apartamentos

Adresse

Alkisol Apartamentos

Almunecar, Spania

N 36.74444 E -3.66383

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger