1 / 62

Pension Slægtsgaarden

Bornholm, Danmark

Om hotellet

Velger du Pension Slægtsgaarden som overnattingssted i Allinge, har du både Det Gamle Lysestoberi I Vognporten og Allinge Kirke like rundt hjørnet. Dette pensjonatet ligger 0,3 mi (0,4 km) unna Næs Beach og 0,4 mi (0,7 km) unna Allinge havn. Føl deg som hjemme i et av de 29 gjesterommene, som har et tekjøkken. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rengjøring tilbys med jevne mellomrom, og både strykejern/-brett og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Det Gamle Lysestoberi I Vognporten - 0,1 km
Allinge Kirke - 0,2 km
Allinge havn - 0,4 km
Næs Beach - 0,4 km
Madsebakke - 1,4 km
Moseloekken Quarry Museum - 2,2 km
Hammerknuden, Slotslyngen - 2,3 km
Galleri Huz 16 - 2,3 km
Sandvig strand - 2,4 km
Hammer Lake - 2,9 km
Opal Lake - 3,5 km
Hammershus slott - 3,8 km
Hammer Harbor - 4 km
Olsker Church - 4,6 km
Vang Harbor - 7,5 km

Nærmeste store flyplass er Rønne (RNN-Bornholm) - 28,8 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, mikrobølgeovn på fellesområdet og kjøleskap på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en hage. Dette pensjonatet har dessuten wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Danmark. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 2 stars.
  • Kjæledyravgift: DKK 250 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 250.0 DKK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Pension Slægtsgaarden

Adresse

Pension Slægtsgaarden

Allinge, Danmark

N 55.2758 E 14.8042

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger