1 / 32

Hotel Don Fadrique

Salamanca, Spania

Om hotellet

I Alba de Tormes ligger Hotel Don Fadrique kun en 5 minutters kjøretur unna Santa Teresa-basilikaen og Madres Carmelitas Descalzas og Museo Carmelitano Carmus. Dette hotellet i boutique-stil ligger 12,7 mi (20,5 km) unna Plaza Mayor og 11,7 mi (18,9 km) unna War Zone Indoor. Føl deg som hjemme i et av de 14 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Madres Carmelitas Descalzas og Museo Carmelitano Carmus - 1,6 km
Santa Teresa-basilikaen - 1,7 km
War Zone Indoor - 18,9 km
Enrique Estevan-broen - 19,3 km
Romersk bro - 19,6 km
Salamanca bilhistorisk museum - 19,7 km
Monumento a La Celestina - 19,7 km
San Esteban nonnekloster - 19,8 km
Las Duenas kloster - 19,8 km
Monumento a Góngora - 20 km
Jesuitas Park - 20 km
Monumento al Lazarillo de Tormes - 20 km
Monumento a Santa Bonifacia - 20 km
College i Calatrava - 20 km
Santa Clara kloster - 20,1 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Don Fadrique er Salamanca (SLM-Matacan) - 15,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten TV i fellesområdet, tur-/billettassistanse og bankettsal. På Hotel Don Fadrique kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.30 til kl. 11.00.
  • Avgift for ekstraseng: 21 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Don Fadrique

Adresse

Hotel Don Fadrique

Alba de Tormes, Spania

N 40.832681 E -5.526465

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger