1 / 42

Allegroitalia Alassio Rosa

Alassio, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), en PC-stasjon og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet i beaux-arts-stil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • I samsvar med nasjonale/lokale lover kan tilgangen til air conditioning være begrenset til visse tidspunkter i enkelte perioder i løpet av året.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Allegroitalia Alassio Rosa

Adresse

Allegroitalia Alassio Rosa

Alassio, Italia

N 44.001969 E 8.168132

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger