1 / 87

Om hotellet

Har du Mercure Quemado Resort i Al Hoceima som overnattingssted, er du på stranden og kun 1 minutters gange fra Quemado-stranden og 5 minutter unna Al Hoceima marina til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Mimoun El Arssi stadion. Føl deg som hjemme i et av de 169 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og plasma-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Quemado-stranden - 0,1 km
Al Hoceima marina - 0,4 km
Mimoun El Arssi stadion - 0,8 km

Den foretrukne flyplassen for Mercure Quemado Resort er Al Hoceima (AHU-Charif Al Idrissi) - 18,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, en nattklubb og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: MAD 14 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. MAD 120 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1000 MAD per kjøretøy
  • Kjæledyravgift: MAD 150 per kjæledyr, per dag
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Mercure Quemado Resort

Adresse

Mercure Quemado Resort

Al Hoceima, Marokko

N 35.245144 E -3.927028

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger