1 / 21

Fairfield by Marriott Agra

Agra, India

Nær St. John's College

Om hotellet

I Agra finner du Fairfield by Marriott Agra i nærheten av et kjøpesenter. Bor du her, er du bare en 5 minutters kjøretur unna St. John's College og Kinari Bazar. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1,6 mi (2,6 km) unna Jami Masjid og 1,8 mi (2,9 km) unna Soami Bagh-tempelet. Føl deg som hjemme i et av de 98 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. John's College - 1,7 km
Bageshwarnath Temple - 1,8 km
Lower Haramsara - 2 km
Kinari Bazar - 2,6 km
Sheesh Mahal - 2,9 km
Mankameshwar tempel - 2,9 km
Jami Masjid - 2,9 km
Chhatris of Scindia Dynasty - 3,1 km
Khas Mahal - 3,1 km
Soami Bagh-tempelet - 3,2 km
Itmad-ud-Daulahs grav - 3,7 km
Shah Burj - 4 km
Panch Mahal - Agra - 4 km
Ram Bagh - 4,2 km
Rambagh Dham - 4,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Agra (AGR-Kheria) - 9,5 km
Indira Gandhi internasjonale flyplass (DEL) - 230,7 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent helsestudio og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 590 per person
  • Avgift for ekstraseng: 1500.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Inkludert wi-fi på rommet er til bruk på maks. 5 enheter.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Fairfield by Marriott Agra

Adresse

Fairfield by Marriott Agra

Agra, India

N 27.201641 E 78.008591

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger