1 / 54

Om hotellet

I Agios Nikolaos ligger Golden Apartments kun en 5 minutters kjøretur unna Folk Museum og Voulismeni-sjøen. Dette leilighetshotellet ligger 1 mi (1,7 km) unna Ámmos og 1,6 mi (2,6 km) unna Agios Nikolaos arkeologiske museum. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. Sengen har Select Comfort-madrass og samtlige rom har en enkeltsovesofa. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ámmos - 1,7 km
Agios Nikolaos arkeologiske museum - 1,9 km
Voulismeni-sjøen - 2 km
Almiros - 2 km
Folk Museum - 2,2 km
Kitroplateía - 2,3 km
Agios Nikolaos havn - 2,5 km
Ammoúdi - 2,8 km
Panagia Kera kirke - 7,8 km
Lato - 9,3 km
Alykes av Elounda - 9,5 km
Nostimon - 9,5 km
Hiona-stranden - 9,7 km
Gournia - 9,8 km
Elounda-vindmøllene - 10,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Sitia (JSH) - 67,2 km
Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) - 59,3 km

Foretrukket flyplass for Golden Apartments er Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis).

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bibliotek og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette leilighetshotellet i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og tur-/billettassistanse. Du kan spise lunsj eller middag i dette leilighetshotellets restaurant, golden, eller få noe lett å bite i på kafeen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en bar/lounge eller en av overnattingsstedets 4 strandbarer eller 3 barer i basseng. Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Agios Nikolaos pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 1.50 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 3.00 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for engelsk frokost: ca. EUR 6 per person
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 25 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Golden Apartments

Adresse

Golden Apartments

Agios Nikolaos, Hellas

N 35.190452 E 25.702428

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger