1 / 55

Hotel Adanava

Adana, Tyrkia

Om hotellet

I Adana (Yüreğir) ligger Hotel Adanava kun 5 minutter å kjøre fra Adana Merkez Camii og Haci Omer Sabanci Cultural Center. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,3 mi (3,7 km) unna Hodja-innsjøene golfbane og 2,8 mi (4,5 km) unna Steinbroen. Føl deg som hjemme i et av de 61 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hodja-innsjøene golfbane - 2,5 km
Steinbroen - 4,1 km
Haci Omer Sabanci Cultural Center - 4,5 km
Adana statlige teater - 4,7 km
Mavi Su Aqualand - 4,7 km
Atatürk vitenskaps- og kulturmuseum - 4,8 km
Adana Cinema Museum - 4,8 km
Sabanci sentrale moské - 4,8 km
Adana Ataturk House Museum - 4,8 km
Adana Merkez Camii - 4,4 km
Merkez-parken - 5,2 km
Adana etnografiske museum - 5,7 km
Ramazanoğlu Mansion - 5,7 km
St. Paul-kirken - 5,7 km
Den store moskeen - 5,7 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Adanava er Adana (ADA-Sakirpasa) - 8,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Her har du tilgang til blant annet et helsestudio, et spabad og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Misis Restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 15.00 EUR (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart Hotel Adanava

Adresse

Adana Adana

GPS: N 36.983513 E 35.378657

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger