1 / 68

Hotel Schwarzwälder Hof

Kassel, Tyskland

Om hotellet

I Achern ligger Hotel Schwarzwälder Hof plassert i en nasjonalpark og 4 minutter unna Kuhnerhof mølle og 5 minutter unna Toni Merz-museet med bil. Dette hotellet ligger 13,8 mi (22,2 km) unna Caracalla Spa og 2,7 mi (4,4 km) unna Central-North Black Forest Nature Park. Overnatt i et av de 20 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kuhnerhof mølle - 2,4 km
Toni Merz-museet - 3,3 km
Central-North Black Forest Nature Park - 3,7 km
Gaisholl-fossen - 5,5 km
Richard Vierthaler vingård - 5,6 km
Gammel vinkjeller - 6,9 km
Saint Catherine Chapel - 8 km
Winzerkeller Hex vom Dasenstein - 8,3 km
Emil Scheibel Schwarzwald brenneri - 8,9 km
Windeck-slottet - 10,4 km
Golfclub Urloffen - 12 km
Schauenburg - 14 km
West Trail - 15,4 km
Mummelsee - 17,2 km
Hornisgrinde - 18,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Karlsruhe Baden-Baden (FKB-Baden lufthavn) - 32,9 km
Strasbourg (SXB-Strasbourg internasjonale flyplass) - 52,3 km
Stuttgart (STR) - 126,1 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har i tillegg skioppbevaring og tur-/billettassistanse. Du kan spise lunsj eller middag på Restaurant Chez-George, en restaurant som spesialiserer seg på franske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 9 for voksne og EUR 7 for barn
  • Kjæledyravgift: EUR 10.00 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Hotel Schwarzwälder Hof

Adresse

Hotel Schwarzwälder Hof

Achern, Tyskland

N 48.633778 E 8.073455

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger