Søk og bestill reise

search
Val Gardena
» Våre reisemål » Italia » Alpene » Val Gardena

Val Gardena i Italia

En uforglemmelig skiopplevelse i et heissystem som passer for enhver smak.

Val Gardena i Italia

Val Gardena omfatter tre hyggelige steder, Ortisei, Selva Gardena og St. Cristina. Val Gardena og omgivelser byr på varierende kjøring.

Ortosei ligger 1 236 moh., og er en by rik på historie. Stedet har et koselig sentrum, med gågate og et bra utvalg av forretninger, barer og restauranter. Fra sentrum og heisene der tar du deg lett til Seceda og Alpe di Siusi.

St. Cristina , 1 428 moh., har den mest utfordrende og underholdende kjøringen i Val Gardena. I byen er livsstilen avslappet, og her finner du en herlig blanding av østerriksk idyll og italiensk gemytt. Herfra er det enkelt å ta seg opp og ut i heissystemet til skisafarien Sella Ronda. St. Cristina har også stolte tradisjoner i den alpine verdenscupen, prøv gjerne utforbakken fra toppen av Championi ned til St. Cristina. Vanene, maten og livsstilen er en herlig blanding av østerriksk idyll og italiensk gemytt, så nyt følelsen av å feriere i "to land" samtidig!

Selva Gardena, som er en viktig vinterdestinasjon, ligger 1 563 moh., ved foten av Sella Massif, og er tilknyttet Sella Ronda.

Aktiviteter for enhver smak I Val Gardena-området finnes det mye å beskjeftige seg med. Her kan man delta i sledekjøring, paragliding, gå på skøyter og langrenn. Og hvis du vil ta en pause fra skikjøringen, kan du alltid avlegge et besøk i innendørsbassenget i Ortosei. I Val Gardena finnes det selvfølgelig skiutleie og skiskole.