Sommerferie - betal kun 10% i dag

KAMPANJE! Bestill sommerferien nå og du får åpent kjøp og muligheten til å endre i bestillingen helt frem til 28/2 2017*
- og det beste av alt: Du betaler bare 10% i depositum i dag (minimum kr 500). Resten betaler du først 35 dager før ferien.

*Gjelder kun overnatting. Åpent kjøp og gratis endring gjelder ikke rom merket med ingen tilbakebetaling. Tilbudet gjelder for nye bestillinger tom. 31/1 for ferier i perioden 1/4-15/9 2017.

 

 

Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Hvem skal reise?  

Sommerferie

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Autoescape som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.