Arbeide hos Sembo

I Helsingborg i Sør-Sverige ligger hovedkvarteret for Stena Line Travel Group og Sembo. Tilsammen er vi cirka 60 personer som jobber på med IT-spørsmål, innkjøp, salg og markedsføring, økonomi og telefonservice.

 

Om Stena Line Travel Group

Stena Line Travel Group startet under navnet Sembo i Sverige i 1987, og Sembo har vært på det norske markedet siden 2007. I 2007 ble Sembo oppkjøpt av Stena Line, og i forbindelse med kjøpet av danske DTF-travel og tyske FerieDe i 2012, byttet selskapet Sembo navn til Stena Line Travel Group.

Stena Line Travel Groups forretningside er at kunden selv setter sammen ferien ved å velge fly, ferge eller leiebil, hotell, hus eller leilighet, og lengde på ferien. Dette gir fleksible ferier som passer dagens reisende, og vi er eneste tilbyder av denne ferieformen i Norge.

Sembo er i dag et av varemerkene i Stena Line Travel Group, og varemerket Sembo brukes i Sverige, Norge, Tyskland, Polen, England og Finland. I Danmark heter vi DTF-travel, Nemrejse og Best Travel. Varemerket FerieDe brukes i Tyskland og Flygbiljetter.se finnes i Sverige.

Ledige stillinger i Stena Line Travel Group

Ledige stillinger i Stena Line-konsernet

Møt noen av våre medarbeidere

Elin

Elin - selger på kundeservice

Jeg har jobbet i Sembo siden 2005 og her er det sosialt og spennende å være. Hver dag møter jeg nye kunder i telefonen og det er morsomt å hjelpe kundene med å finne ferier som passer akkurat de. Det aller morsomste er å sette sammen hele reiser med flere forskjellige destinasjoner og hotell, la kundene få både sol og bad, storby og opplevelser i en og samme ferie.

Mitt favorittreisemål er Italia, gjerne pittoreske landsbyer med god mat og mye idyll som Cinque Terre og Toscana.

Patrik

Patrik - sjef på IT-avdelingen

Jeg har jobbet i Sembo siden 2006. Jeg begynte som programmerer og har gått i gradene til jeg ble IT-sjef våren 2014. Det er veldig spennende å arbeide med IT i Sembo, og til forskjell fra rendyrkede IT-selskap er vi hele tiden nært både kundene og produktene.

Mitt favorittreisemål er Berlin. Her finnes alt fra kultur og historie til uteliv og fornøyelser. Og i tillegg er det kort vei til Berlin!

Pia

Pia - innkjøper av Danmark

Jeg har jobbet i Sembo siden 2008 og det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg ble ansatt! I Sembo får jeg bruke mitt danske morsmål i kombinasjon med min lange erfaring fra reisebransjen. Som innkjøper gjør jeg avtaler med hotell i Danmark som vi selger på alle våre markeder og også gjennom Stena Line og Scandlines. Jeg har reist mye opp gjennom årene, alt fra partysteder som ung, til badeland med barna da de var små.

Nå reiser gjerne på golfferie. Italia er landet jeg ofte kommer tilbake til, mye pga. den gode maten.