Søk og bestill reise

search

Koh Ngai i Thailand

Stillheten finner du på paradisøya Ko Ngai, et av våre minste og roligste reisemål i Thailand.

En liten øy for soldyrkere Øya ligger sør for Ko Lanta, og har bare plass til en håndfull hotell. Her råder det en deilig avslappet, familiær stemning. Til denne lille perlen kommer du for å slappe av, bade, spise og kanskje ta turer til nærliggende øyer for å snorkle og dykke. Vårt hotell ligger fredelig til på en egen herlig strand uten annen bebyggelse i nærheten. Sanden er kritthvit og vannet helt klart. De eneste høye lydene som av og til høres, kommer fra jungelen som ligger bak hotellet.

Hvis du blir lei av stranden Blir du lei av å ligge på stranden, kan du for eksempel vandre i jungelen og se på morsomme aper og fargeglade fugler. Båtturen til Smaragdgrotten (et naturfenomen) på øya Ko Muk, er også et populært alternativ. Du kan også bli med på en guided tur gjennom mørket i det varme vannet fram til en vakker lagune. Fra øya er det bare ca. 20 min med båt og tre kvarters bilreise til byen Trang. Dette er en typisk liten sørthailandsk by med et fint marked og livlig handel. Morsomt som en avveksling til stillheten på øya. Sjarmerende Ko Ngai har et meget begrenset utvalg av spisesteder, shopping og kveldsliv.

REISEMÅLSFAKTA KOMMUNIKASJON: Båten kjører deg (mot avgift) til den andre siden av øya. Ellers finnes det ingen kommunikasjonsmidler på øya. REGNER MINST: november-april.