Søk og bestill reise

search
Varberg
» Våre reisemål » Sverige » Sør-Sverige » Varberg

Varberg i Sverige

Varberg - Sveriges kursted

Varberg i Sverige

Aktiviteter Med hav, by og natur på ett sted, er det plass til det meste. I Varberg finnes det aktiviteter for alle aldre. Enten du liker å drive sport, streife omkring i naturen, bade, gå på kurs, danse, gå på kino eller bare ta en fredelig piknik i solnedgangen, vil du finne noe som passer din smak. Det finnes mange barnevennlige strender, og hver strand har sine eventyr. Velg mellom vakre sandstrender og spennende klipper. Naturen er en evig uutforsket verden å oppdage, spesielt for de minste.

Hva skjer i Varger Iblant kan det være befriende å ha en tom kalender, men når du vil oppleve noe nytt, er Varberg byen der det skjer ting – året rundt. Sportsbegivenheter, konserter, dansetilstelninger, forelesninger, utstillinger og teatre er, blant annet, hva du finner i Varberg.

Mat og fornøyelser Å lytte til musikk i Societetsparken, eller gli inn i den glade svermen av mennesker som beveger seg mellom kroene, kaféene og dansestedene, er noe av det som kjennetegner fornøyelseslivet i Varberg. For den som vil spise godt og more seg, finnes det en mengde kroer, kaféer og restauranter. Nesten alle holder åpent året rundt.