Søk og bestill reise

search
Lofsdalen
» Våre reisemål » Sverige » Sommer- og Skiferie i fjellen » Lofsdalen

Lofsdalen i Sverige

Fjellferie på sitt beste!

Lofsdalen i Sverige

Skikjøring i den bratteste skråningen eller i rolig tempo ned de lange, koselige og lettkjørte bakkene? Lofsdalen har skikjøring for nybegynnere, for mindre barn og for avanserte skiløpere som liker å utfordre naturkreftene. Det mange av gjestene våre setter pris på med Lofsdalen er at hele familien kan kjøre sammen. Seks-stolers heisen gjør at selv de aller minste kan ta seg opp til høyere høyder. Seks-stolers heisen fungerer også som et samlingspunkt hvor venner og familie møtes nå og da for å legge planer eller finne hverandre igjen.

Fallhøyden er på imponerende 492 meter. Heissystemet er utformet slik at du enkelt kan ta deg til den bakken som du liker best. 9 heiser og 26 bakker gir et bredt og variert utvalg. Dessuten er alle bakkene på fjellets solside! Snowboardkjørerne har Lofsdalens Park som stadig utvides. Den store parken er 700 meter lang og har mange spennende og morsomme utfordringer. Alt fra big jumps i ulike størrelser til masse kule rails og bokser av ulike vanskelighetsgrader.

Hvis du ikke ønsker å kjøre utfor, er det flotte muligheter for å gå langrenn og kjøre snøscooter. Uansett hvor du bor i Lofsdalen er det kort vei til de fine langrennsløypene. Her er det 70 km med preparerte løyper, hvoran 2,5 km er lysløye, samt 150 km merkede turstier.

Lofsdalen kan virke liten på kartet, men det er få fjellandsbyer som kan tilby et like bredt spekter av aktivteter. En av årets store nyheter er aktivitetssenteret, som åpnet like før jul. Her kan du bowle, klatre i klatrevegg, spille golf i en simulator og mer. I Lofsdalen tar ikke dagen slutt selv om bakken er stengt!