Søk og bestill reise

search
Edinburgh
» Våre reisemål » Storbritannien » Skottland » Edinburgh

Edinburgh i Storbritannien

Flott stemning i et fabelaktig landskap.

Edinburgh i Storbritannien

Edinburgh er en by full av historie og gode shoppingmuligheter.

Det er enkelt å oppleve Edingburgh til fots. Castle Rock, som ligger i den gamle delen, er et must for førstegangsbesøkende. Benytt også anledningen til å rusle ned til Grass Market, som i århundrer har vært byens hovedtorg. Her finner du mange puber, restauranter og sjarmerende butikker. Langs Royal Mile, som går fra Edinburgh Castle ned til The Palace of Holyroodhouse, ligger bl.a. St Giles Cathedral med sitt vakre, lille Thistle Chapel.

På Princess Street vil du finne en masse klesbutikker og prestisjetunge Jenners med sine 100 avdelinger, en klassiker som har eksistert siden 1838.

Fantastisk stemning og en halvliter i hånden

En virkelig god øl og nasjonal musikk bidrar mye til byens atmosfære. I Edinburgh kan du velge mellom flere puber hvor stemningen er på topp. Hvis du vil kle deg fint og bestille bord, anbefales, på en av byens restauranter, har du kommet til rett sted. Edinburgh er kjent for å være byen med flest restauranter per innbygger i Storbritannia. Tradisjonelle puber og restauranter i forskjellige prisklasser finner du her og der, spesielt i den gamle bykjernen.