Søk og bestill reise

search
Alcudia
» Våre reisemål » Spania » Mallorca » Alcudia

Alcudia i Spania

Mer familievennlig blir det ikke!

Alcudia i Spania

Alcudia har utviklet seg til å bli ett Middelhavets mest populære reisemål for barnefamilier. Årsakene er mange og flott strand, korte avstander og få nivåforskjeller er noen av dem.

Et allsidig reisemål

Alcudia kan deles inn i tre områder. Bahia de Alcudia, som har en 14 km lang og meget barnevennlig strand i tillegg til å være godt tilrettelagt med restauranter og velassorterte supermarkeder.

Havnebyen Puerto de Alcudias restauranter holder høy klasse og den trivelige strandpromenaden er vel verdt et besøk. Gamlebyen har gjennomgått store forandringer innenfor ringmuren, og du finner du nå mengder av hyggelige, små restauranter, barer og spennende butikker.

Komfortable boliger og mange aktiviteter

Sembo har et variert utvalg av boliger. Vårt Family Plus er ekstra godt tilpasset barnefamilier. Vil du heller bo rett ved stranda, eller et steinkast fra gamlebyen, så kan vi tilby det også. Alcudia er et bra utgangspunkt for aktiviteter som sykling, golf og utflukter med bil. Du tar deg raskt til Palma på den nye motorveien. Og det er nesten obligatorisk å besøke Balearenes

hovedstad.