Søk og bestill reise

search
Ibiza by
» Våre reisemål » Spania » Ibiza » Ibiza by

Ibiza by i Spania

Nattliv av høyeste klasse!

Ibiza by i Spania

Byen er kjent for sitt ville natteliv og kjendiser er ofte å se i folkemengden. DJer fra hele verden kjemper om å få spille på noen av de berømte klubbene, bl.a. Sa Trincha på Salines-stranden! Mange mener at de har verdens beste DJ, hva synes du? I tillegg til en rekke barer, klubber og diskoteker er også strandlivet rimelig heftig og kan oppleves som et megaparty i seg selv.

Men å rusle rundt i de trange gatene eller sette seg på en uteservering og bestille en iskald San Miguel mens du ser på alle som går forbi er også en opplevelse. De små og sjarmerende butikkene må selvfølgelig avlegges et besøk og du kommer helt sikker til å kjøpe noe spennende som du aldri har sett før. Her finnes det noe for alle og enhver!

Sørg for at du unner deg noen utsøkte måltider i løpet av ferien. Ibiza har et veldig bra og variert kjøkken, men vi foreslår at du tar sjansen på å spise øyens egne lekkerbiskener. Ikke gå glipp av en deilig sjømatstallerken eller en god risrett som Arroz Marinera eller en Paella.