Våre reisemål » Portugal » Algarve
Algarve

Algarve

En kyst som overrasker

Søk og bestill reise

search

Algarve

Algarvekysten med sine sandstrender og små, genuine landsbyer er allerede en klassiker. For mange gjester er det utvalget som tilbys i gangavstand tilstrekkelig. Men kysten har så mye mer å by på!

Mye å oppleve

Bare noen få mil fra Portugals solfylte kyst finner du genuine fjellstrøk. Den høyeste toppen (Fóia) er nesten 1000 meter høy og byr på en svimlende utsikt. Lei en bil og oppdag landskapets fredsommelige, vennlige indre. Besøk den idylliske lille byen Monchique og kos deg med en enkel, men velsmakende lunsj. Mor deg på Aqualand, Portugals største badeland, i Alcantarilha. Den lille fiskelandsbyen Sagres, som ligger på den sørvestre odden av Portugal, er også verdt et besøk. Landsbyen skuer ut over havet fra sin flotte beliggenhet. Herfra er det ikke langt til Cabo de São Vicente, det europeiske fastlandets sørvestligste punkt.

Gyllengul sand og dramatiske klipper

Gamlebyen i Albufeira byr på trange smug og et intensivt uteliv. Du finner barer, restauranter og spisesteder overalt. Den vakre gyllengule stranden ligger i direkte tilknytning, kun avbrutt

av vakre klipper. Fiskerne drar de fargerike båtene sine opp på stranden midt i byen, akkurat som i gamle dager. Albufeira er langstrakt med flere sentrum og strender.

En harmonisk og avslappet by

I byen Lagos kan man fylle dagene med interessant historie og fine strender. Det var her de portugisiske skipene som skulle utforske sjøveien til India ble bygd.

Byens stemning er avslappet og harmonisk. Sett deg på en uteservering på Praça da Repúblika og nyt stemningen! Den beste familiestranden heter Dona Ana, i tillegg frister en rekke små badeviker på begge sider av byen.

Les mer

Skjul

Vis kart