Søk og bestill reise

search
Kolobrzeg
» Våre reisemål » Polen » Zachodnio pomorskie » Kolobrzeg

Kolobrzeg i Polen

Det beste feriestedet i Polen, også kalt Østersjøens perle – Kolobrzeg.

Kolobrzeg i Polen

Kolobrzeg er en by i nord-vestlige Polen, på den sørlige kysten av Østersjøen, og delt i to av Parsęta-elven. Byen har en gjennomgående gotisk arkitektur med kryssende gater. En kjent bygning med denne gotiske arkitekturen er Kolobrzeg-katedralen (også kjent som basilikaen St. Mary’s) og den ligger i krysset av gatene Mariacka og Katedralna i den gamle bydelen. I gangavstand fra katedralen ligger Park 18 Marca. En frodig park utsmykket med f.eks. statuer, fontener, og selvfølgelig vakre blomster.

Om sommeren er det området med flest soltimer i Polen. Her kan du oppleve soling og bading ved den fantastisk hvite sandstranden, gode shoppingmuligheter, unike spa-behandlinger og morsomme aktiviteter for hele familien. Du har mulighet til å aktivere deg med flere vannsportsaktiviteter som f.eks. vannski, kitesurfing og vannscooter. Du kan også ta en rundtur med båt, gå lange turer på stranden eller sykle på de vakre stiene langs kysten.

Hvis du heller foretrekker en rolig, avslappende ferie, er Kolobrzeg faktisk et ideelt reisemål for dette også. Kolobrzeg, med f.eks. naturressurser som terapeutisk gjørme og naturlig mineralvann (salt lake), refereres til som et ekte kursted. Her kan du besøke byens mange offentlige bad for å nyte spa-behandlinger og varme innendørsbasseng. Ønsker du å kombinere dette med å shoppe og gå på fine restauranter, kan du gjøre dette for en rimelig penge. Det gjør Kolobrzeg til å en populær by å reise til, selv om vintrene. For jammen høres det fristende ut med en spa-helg i vinter, ikke sant?