Søk og bestill reise

search
St. Anton
» Våre reisemål » Østerrike » Alpene » St. Anton

St. Anton i Østerrike

Hotell, leiligheter og tips

St. Anton i Østerrike

Et av Alpenes mest klassiske skisteder. Det ligger 1 304 moh., og er alltid meget snøsikkert. Inngår i skisystemet SkiArlberg sammen med Lech, Sonnenkopf, St. Christoph, Stuben og Zürs. Arlberg er en fjellovergang, som forbinder landskapet Tirol og Vorarlberg i Vest-Østerrike. Man trenger kun et heiskort, "Arlberg-Card", for å få adgang til dette snøparadiset med 85 heiser og 276 km løyper med meget varierte nedfarter og fantastiske utfordringer som 180 km dypsnø-nedfarter. Gratis skibusser kjører fram og tilbake mellom stedene. Solterrasser innbyr til Après-Ski. Mange forskjellige aktiviteter som å gå på skøyter, det lokale "Eisstockschießen", rodelkjøring, langrennskjøring, vintervandringer og romantiske turer med hest og slede, gjør vinterferien til en opplevelse for hele familien. Stedet har et rikt fornøyelsesliv, med mange bra restauranter, barer, puber og diskotek. En meget teknisk avansert skiheis, Galzigbahn, ble åpnet for noen sesonger siden. Stedet er blitt rammet av en del snøskred, så eventuelle advarsler man får bør absolutt tas på alvor.

Lech (1 450 moh.) Lech anses for å være et litt mer luksuriøst skisted. Her gjøres mye for at skianlegget skal stå i harmoni med naturen. Løypemaskinene kjøres på miljøvennlig måte. Kunstig snø lages av vann med samme kvalitet som drikkevann. Selv de mest brukte løypene forvandler seg til blomstrende sommerenger.

Mer info. Stedsinfo: http://www.stantonamarlberg.com/winter Skiområdet: http://www.stantonamarlberg.com/de/winter/skigebiet/skipanorama-region-st.-anton-am-arlberg.html