Søk og bestill reise

search
Alpbach - alpin
» Våre reisemål » Østerrike » Alpene » Alpbach - alpin

Alpbach - alpin i Østerrike

Utmerkede skimuligheter og en genuin følelse!

Alpbach - alpin i Østerrike

På et solfylt platå i Alpbachtal ligger Alpbach. Når du tenker på en Oscarsutdeling, tenker du sikkert på Hollywood. Men den ”hvite Oskarutmerkelsen” ble utdelt den 2. september 2004. Denne gylne prisen fra "The Good Skiing and Snowboarding Guide" gikk til Alpbach som årets ”beste lille skiområde" i hele Europa. Liten, men knakende god. Alpbach er et symbol på østerriksk gemytt. Har du først kommet hit én gang, kommer du aldri til å ville reise noe annet sted! Det er en vakker og gedigen tyrolerby, der man har følelsen av å befinne seg midt i et prospektkort. Byens sentrum har hyggelige restauranter, en del forretninger og, selvfølgelig, kirken i midten.

I vinter-Alpbach venter knitrende pulversnø og 45 km drømmeløyper fulle av ekte ski- og snowboardglede. Urørt, snørik natur lokker til flotte vandringer. Over 20 km velpreparerte langrennsspor, som nesten alltid er lagt gjennom et romantisk landskap. Gå på skøyter, kjør rodellbane, driv paraglidning eller ta et herlig bad i byens eventyrbad. Og det er her du virkelig opplever gemyttlig og munter Après Ski.

Skimulighetene er mange, hovedvekten er lagt på de røde løypene og de helt urørte områdene utenfor løypene. Ta deg gjerne en tur til noen av de hyggelige små "Hütten" i bakkene, som f.eks. Böglalm i Inneralpbach. Der kan du nyte nygrillet kylling og en kald øl på den solfylte terrassen. Nattelivet er rolig, men det finnes mange bra restauranter og barer.

Interaktivt løypekart Skiområdet: http://web2.kitz.net/bergbahn-alpbach/map.html Heisene går også fra nabobyene Inneralpbach (1 050 moh.) og Reith im Alpbachtal (670 moh.). Skibuss fra byens sentrum og nabobyene.