Søk og bestill reise

search
Skeikampen
» Våre reisemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjellen » Skeikampen

Skeikampen i Norge

Den iøyenfallende fjellavsatsen gir Skeikampen dets helt spesielle særpreg.

Skeikampen i Norge

Den høye beliggenheten i Gausdalen gjør de fine alpinbakkene og området med de velpreparerte langrennsløypene til en av Norges beste reisedestinasjoner.

Alpint

Det alpine anlegget har opplevd et betydelig løft de seneste sesongene. De 17 bakkene og 9 heisene er godt fordelt over fjellet, og passer alle fra barne- og nybegynnernivå til de som er ute etter utfordringer på svart nivå. Med Lillehammer-heiskortet kan man også kjøre i løypene på de nærliggende fjellene Hafjell Gålå og Kvitfjell.

Snowboard

I snowboardparken stiller big jumps, rails, pipes og mange andre ingredienser snowboardkjørerne overfor virkelige utfordringer. Skeikampen er også kjent for sin fine off-pistkjøring. Be om mer utførlig informasjon på skiskolen.

Langrenn

Skeikampen byr på ca. 200 km preparerte langrennsspor i varierende terreng. Men hele området omfatter imponerende 600 km spor som alle kan nås fra Skeikampen.

Aktiviteter uten ski

Familieaktivitetene står i sentrum på Skeikampen. Når dere ikke står på ski, frister kanskje en tur med hundespann eller airboard. Besøk fjellkroen Skeistua, som ligger nær både utforkjøring og langrennsspor, eller dra opp til toppen og besøk restaurant Galten.

Alt for barna

Det er to barneklubber i Skeikampen. Bambini-klubben for 3 – 5 åringene og Fjellbandidos for 6 – 12 åringene. Her er det tid til både lek og undervisning. Ved foten av fjellet ligger det et barneland, med mange morsomme aktiviteter for de små.

Skeikampen er en sikker, fin og rolig plass for alle. Alle innkvarteringsmulighetene ligger i nærheten av skiområdene.